Κηδεμόνες για ένα νησί: η σουρεαλιστική ανακοίνωση

Ποιος θα πίστευε ότι μια τέτοια ανακοίνωση θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει. Ωστόσο, συνέβη. Σε ένα βρετανικό νησί, οι άνθρωποι αναζητούν κηδεμόνα. Όχι, δεν είναι ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας ή τα αρχικά λόγια ενός μυθιστορήματος περιπέτειας. Αυτό συνέβη πραγματικά και τι προκαλεί έκπληξη αλλά ταυτόχρονα το ενδιαφέρον για τον κόσμο των ακινήτων. Εάν είστε επίσης περίεργοι και οι ματζάτες ενδιαφέρονται επίσης για αυτήν την ανακοίνωση, συνεχίστε να διαβάζετε τις επόμενες γραμμές. Επειδή θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες αυτής της πολύ ιδιαίτερης ιστορίας. Υπάρχουν πέντε ανοιχτές θέσεις, τόσο για κηδεμόνες όσο και για εθελοντές δασοφύλακες. Ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας είναι αυτή του Λούντι.

Ένας πραγματικός φυσικός παράδεισος, που βρίσκεται μεταξύ της Κορνουάλης και της Ουαλίας. Ένα απόθεμα που φιλοξενεί πάνω από 330 είδη ζώων και φυτών. Αλλά ας δούμε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά αυτής της ανακοίνωσης. Ψάχνουμε λοιπόν για κηδεμόνες του νησιού που είναι εγγυημένα δωμάτια και διαμονή, καθώς και διαβίωση περιτριγυρισμένη από μια εκπληκτική θέα. Το νησί βρίσκεται επίσης στο κανάλι του Μπρίστολ και απέχει λιγότερο από 20 χιλιόμετρα από τις βρετανικές ακτές. Εκτός από το σαφές παράδειγμα της βιοποικιλότητας, το νησί χρησιμοποιεί μόνο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και έχει εξαλείψει εντελώς πλαστικά υλικά. Ο λόγος? Κρατήστε τα ζωντανά είδη αμετάβλητα και επιτρέψτε τη φυσική αναπαραγωγή τους. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό το νησί έχει την πιο πυκνοκατοικημένη αποικία θαλασσοπουλιών σε όλη τη Βόρεια Αγγλία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ίδια τα νερά αποτελούν πόρους απεριόριστης αξίας. Αλλά σε ποιον είναι αυτό το παράξενο κάλεσμα ανοιχτό στον κόσμο των ακινήτων; Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές σε όλους, αλλά προτεραιότητα θα δοθεί σε όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται για ένα χάσμα έτος, ή σε εκείνους που επιθυμούν να αφιερωθούν στη διατήρηση της πανίδας και της χλωρίδας. Μια μορφή ευαισθητοποίησης για τους νέους που, δυστυχώς, δεν έχουν πάντα αυτήν την τάση για οικολογία και σεβασμό στη φύση. Στην πραγματικότητα, αναζητούμε λεπτομερώς δύο εθελοντές που μπορούν να φροντίσουν το δείγμα της γκρίζας φώκιας του Ατλαντικού και δύο γενικά της θαλάσσιας πανίδας. Αλλά το ερώτημα προκύπτει αυθόρμητα για εσάς που αγαπάτε την ακίνητη περιουσία: πώς διαρθρώνονται τα καταλύματα; Αυτές είναι 23 πολύ βασικές δομές. Χωρίς σήμα τηλεόρασης, ραδιοφώνου ή τηλεφώνου. Αυτό το στοιχείο θα μπορούσε να τρομάξει τις νέες γενιές, ακριβώς επειδή συνδέονται εξαιρετικά με την ευκολία της τεχνολογίας. Αλλά το έργο σκοπεύει να ενισχύσει ένα άλλο είδος σύνδεσης.

Αυτό με τη φύση. Φύση που βρίσκεται επίσης στο σύνολό της στα σπίτια, χτισμένη κυρίως από ξύλο και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Η παρουσία βιώσιμων συστημάτων νερού και υπερσύγχρονων συστημάτων θέρμανσης επιτρέπει επίσης μια πλήρη εμπειρία βύθισης στην πιο άγρια φύση. Ποιος θα χάσει την ευκαιρία να ζήσει μια παρόμοια κατάσταση με εντελώς δωρεάν δωμάτιο και διαμονή; Και εσείς, θα σας ενδιαφέρει αυτή η συγκεκριμένη ανακοίνωση; Για να ανακαλύψετε άλλες ειδήσεις, σας συμβουλεύουμε να μείνετε ενημερωμένοι στην πύλη μας, όπου θα βρείτε πολλές ειδήσεις για οποιοδήποτε θέμα συνδέεται με την ακίνητη περιουσία. Πάντα μαζί μας, πάντα με το Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB