Πλωτά χωριά: τα ολλανδικά νέα

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να ζήσετε σε ένα πραγματικό πλωτό χωριό; Λάβετε υπόψη ότι αν αυτό είναι το όνειρό σας, υπάρχει μια πόλη που σας δίνει όλα τα διαπιστευτήρια για να το πραγματοποιήσετε! Το εν λόγω έργο στοχεύει στη δημιουργία της πιο φιλικής προς το περιβάλλον πλωτής περιοχής σε όλη την Ευρώπη. Ας πούμε ότι σε μια περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε, καλά νέα όπως αυτό αξίζουν την προσοχή μας. Αν είστε έτοιμοι, ας εξερευνήσουμε αυτό το θέμα μαζί! Ας βουτήξουμε μέσα, παραμένοντας στην πλωτή συνοικία!
Ας ξεκινήσουμε καθορίζοντας την περιοχή αναφοράς. Ο τόπος όπου θα δημιουργηθεί το χωριό είναι η πόλη του Άμστερνταμ! Για όσους ήταν αρκετά τυχεροί που μπορούν να ζήσουν εκεί ή να το επισκεφτούν, ξέρουν για τι μιλάμε. Το Άμστερνταμ είναι αναμφίβολα μια μοναδική πραγματικότητα του είδους του.

Ακραίο αλλά με μέτρο, καινοτόμο και γεμάτο τέχνη. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μια παρόμοια πρωτοβουλία έχει υιοθετηθεί από αυτήν τη μητρόπολη. Για πρώτη φορά μπορούμε να μιλήσουμε για ένα έργο σύμφωνα με ένα από τα τυπικά στοιχεία των έξυπνων πόλεων που συχνά δεν λαμβάνεται υπόψη. Αυτό των έξυπνων ανθρώπων. Αυτός ο όρος αναφέρεται σε πολίτες που λαμβάνουν εκπαίδευση στην τεχνολογία.

Και πάνω απ 'όλα αυτά συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες καινοτομίας της πόλης. Το αστικό πρωτότυπο γεννήθηκε ακριβώς από τη συνέργεια των δημιουργών του με τις ανάγκες που εκφράστηκαν από τους πολίτες. Ήδη εγκαινιάστηκαν 26 από τα 45 σπίτια που περιλαμβάνονται στο έργο, απολαμβάνοντας μεγάλη επιτυχία. Αλλά πού είναι το καινοτόμο στοιχείο; Πρώτα απ 'όλα, προσδιορίζουμε τη δυνατότητα, από τον κάθε χρήστη, να προσαρμόσει το πλωτό σπίτι του, χάρη σε έναν πραγματικό κατάλογο μοντέλων. Το δεύτερο είναι να κάνουμε κάθε σπίτι αυτάρκη και ικανό να πουλήσει την πλεονάζουσα ενέργεια που παράγεται ή να το ανταλλάξει με πρόσθετες υπηρεσίες.

Εν ολίγοις, ένα ολλανδικό μοντέλο οικιακών φιλικών προς το περιβάλλον σπιτιών που μπορούν να γίνουν το vademecum για έναν καθαρότερο, πιο τεχνολογικό και φιλικό προς τους πολίτες κόσμο. Αλλά σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά για την Ολλανδία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ακίνητης περιουσίας. Ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό που προτάθηκε αναπτύχθηκε από την ίδια μελέτη το 2011. Αυτό δείχνει μια ισχυρή πολιτιστική τάση για οικολογική ανανέωση. Η τέλεια ισορροπία, επομένως, μεταξύ της τεχνολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος χώρου. Ένας δύσκολος συνδυασμός που μπορεί να επιτευχθεί.

Αλλά χωρίς αμφιβολία νικητής. Είναι στην πραγματικότητα avant-garde όπως το Άμστερνταμ, αλλά κυρίως για εκείνα τα μέρη που ασχολούνται με τη διεισδυτική και διεισδυτική ρύπανση. Σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε, για άλλη μια φορά, εμφανίζεται η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και η συμμετοχή ατόμων σε όλες τις διαδικασίες δημιουργίας και σχεδιασμού των πόλεων του μέλλοντος. Ελπίζοντας ότι το Άμστερνταμ δεν παραμένει μεμονωμένη υπόθεση, σας προσκαλούμε να ακολουθείτε την πύλη μας καθημερινά. Θα βρείτε πάντα πολλές ειδήσεις όπως αυτές σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις ακινήτων. Αλλά επίσης πώς εξελίσσεται αυτός ο τομέας λόγω της έκτακτης ανάγκης για την υγεία που, δυστυχώς, μας δοκιμάζει. Λοιπόν, είστε έτοιμοι να επιπλεύσετε στη θάλασσα των ειδήσεων που υπέγραψε η Realigro;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB