Το σπίτι των ονείρων αλλάζει: οι νέες ευχές

Το έχουμε ήδη καλύψει σε προηγούμενους οδηγούς. Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί περαιτέρω ότι οι ανάγκες των αγοραστών αλλάζουν συνεχώς. Ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι των ονείρων σας ή την προσωρινή ενοικίαση. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι, σύμφωνα με μελέτες, υπάρχει ένα πραγματικό χάσμα μεταξύ των αναγκών από την αρχή του κλειδώματος και της τρέχουσας κατάστασης. Θα μπορούσαμε όλοι να ξεκινήσουμε από την απλή επιβεβαίωση ότι «όσο περισσότερο χώρο υπάρχει, τόσο το καλύτερο». Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί της βιομηχανίας ανέτρεψαν αυτό το μάντρα που φάνηκε να έχει καθιερωθεί τόσο.

Οι στατιστικές υπογραμμίζουν ότι οι προτιμήσεις έναντι βιλών, εξοχικών σπιτιών ή ακόμη και αγροικιών έχουν αυξηθεί, αλλά μόνο κατά 12% περισσότερο από ό, τι το 2020. Ένα πολύ μικρό ποσοστό που, ωστόσο, μετράει πολύ σε αυτήν την περίπτωση. Ditto για μπαλκόνια και βεράντες, τώρα πρέπει να έχουμε για τα σπίτια των ονείρων μας. Ωστόσο, εάν αυτή είναι η κατευθυντήρια γραμμή στη διαδικασία επιλογής ενός ακινήτου για αγορά, το ίδιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί για την υπογραφή μισθώσεων. Ας δούμε την ελάχιστη απαιτούμενη επιφάνεια. Θα αυξηθεί - θα σκεφτείτε. Στην πραγματικότητα παρέμεινε αμετάβλητο. Μιλάμε για περίπου 65 τετραγωνικά μέτρα. Και θα σας πούμε περισσότερα. Η μέγιστη έκταση μειώνεται ακόμη και κατά σχεδόν 2 ποσοστιαίες μονάδες.

Αλλά τι οφείλουμε αυτές τις σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο τύπων;
Βασικά, η αύξηση της διαθεσιμότητας χώρου, προς ενοικίαση, καθορίζει αυτόματα την αύξηση του ενοικίου. Λόγος για τον οποίο, δεδομένου ότι είναι ήδη ανάντη ότι θα είναι μια μη οριστική λύση, θα προσπαθήσουμε να βρούμε διαμερίσματα σε καλή κατάσταση, αλλά χωρίς μεγάλη άνεση. Η επιλογή του σπιτιού των ονείρων είναι εντελώς διαφορετική. Όπως θεωρείται ως οριστική επένδυση και προορίζεται να παραμείνει με την πάροδο του χρόνου. Γι 'αυτό δεν προκαλεί έκπληξη πώς αυξήθηκε το μέγιστο κόστος, στην περίπτωση αυτή.

Εκτός από αυτά τα καθαρά αριθμητικά δεδομένα, υπάρχει ένα επιπλέον στοιχείο απόσπασης μεταξύ των δύο τύπων. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο προτιμάτε να μετεγκαταστήσετε. Προσωρινά ή μόνιμα. Στην περίπτωση της πραγματικής αγοράς, προτιμώνται οι περιοχές που γειτνιάζουν με μεγάλους αστικούς οικισμούς. Ενδεχομένως κοντά σε πιο φυσικές αγροτικές περιοχές. Και μαντέψτε τι ψάχνουν οι μελλοντικοί ασφαλιστές μίσθωσης; Το ακριβώς αντίθετο! Στην πραγματικότητα, για ενοίκια κάποιος επιλέγει κεντρικές λύσεις.

Είτε συνδέονται τέλεια με το αστικό δίκτυο είτε, για όσους θέλουν να ξοδέψουν περισσότερα, στο πιο ζωντανό και κύριο μέρος της μητρόπολης.
Εάν, αφενός, πρέπει να εκπληρώσουμε την επιθυμία για ανεξαρτησία και απόσπαση από την αστική πραγματικότητα, αφετέρου, εμφανίζεται η ιδέα της αίσθησης ενός αναπόσπαστου μέρους της ίδιας της πόλης. Παρόλο που στη συλλογική φαντασία, επομένως, υπήρχε ένα μονοπάτι επιλογής, το οποίο ενώνει και τους δύο τύπους, στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται από τη στήλη μας, οι διαφορές είναι εμφανείς. Πώς θα είναι η κατάσταση σε λίγους μήνες; Θα υπάρξει μια νέα αλλαγή ή το υπόλοιπο θα παραμείνει αμετάβλητο; Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, θα πρέπει να περιμένουμε. Εν τω μεταξύ, μείνετε ενημερωμένοι στην πύλη μας. Πάντα εδώ, πάντα με το Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB