Η επανέναρξη των ταϊλανδικών ακινήτων

Λόγω της πανδημικής έκτακτης ανάγκης, πολλές διεθνώς γνωστές τοποθεσίες έχουν δει την κατάρρευση των οικονομιών τους. Ειδικότερα, οι τομείς των ακινήτων και του τουρισμού βρέθηκαν σε αδιέξοδο. Ειδικά σε αυτούς τους παράδεισους προορισμούς όπου, δυστυχώς, το σύστημα υγείας δεν είναι το καλύτερο. Αλλά με τους πρώτους εμβολιασμούς, υπάρχουν ήδη πολλοί προορισμοί που ανοίγουν ξανά στον τουρισμό και στην αγορά τούβλου. Ένα από αυτά, η Ταϊλάνδη. Ξέρετε, αυτή η γη δεν χρειάζεται εισαγωγή.

Ο καθένας από εμάς, μια φορά στη ζωή, επιθυμούσε να το επισκεφτεί. Ή ακόμη και μετεγκαταστήστε και ζήστε σε έναν πραγματικό παράδεισο. Λοιπόν, φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό το ταξίδι. Αν και εσείς είστε από τους λάτρεις αυτών των υπέροχων παραλιών των ονείρων και το σκέφτεστε ... συνεχίστε να διαβάζετε τις επόμενες γραμμές! Διότι ίσως, το ταξίδι με μεγάλη αναβολή θα μπορούσε να οργανωθεί μόνο φέτος!

Τα επακόλουθα που προκύπτουν από τους τομείς του τουρισμού και των ακινήτων στην Ταϊλάνδη είναι πολύ υψηλά. Στην πραγματικότητα, αυτοί είναι οι δύο κύριοι τομείς που, προφανώς, έχουν λάβει πολύ σοβαρή αντίδραση σε αυτήν την κρίσιμη ιστορική περίοδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τοπική αυτοδιοίκηση, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο κλεισίματος των εθνικών συνόρων, αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες της στους τουρίστες. Αλλά με μεγάλο τρόπο. Πως? Μέσω του προγράμματος «Ένα βράδυ, ένα δολάριο». Σε τι συνίσταται αυτή η πρωτοβουλία; Ανοιχτό μόνο σε εμβολιασμένους τουρίστες, ο στόχος αυτού του σχεδίου αναζωογόνησης του τουρισμού είναι πολύ απλός. Προσφέρετε στους τουρίστες μια αξιοσέβαστη διαμονή με μόλις ένα δολάριο τη νύχτα, προκειμένου να επανεκκινήσετε την τοπική οικονομία.

Αλλά αυτή η πρωτοβουλία θα είναι αρκετή για να ξαναρχίσουν τα πάντα; Ετσι φαίνεται! Σύμφωνα με ειδικούς, στην πραγματικότητα, πολλοί πιθανοί επενδυτές είχαν αφήσει κάποιες διαπραγματεύσεις σε εκκρεμότητα ακριβώς λόγω της αδυναμίας να είναι παρόντες επί τόπου. Και οι δύο για να δείτε το σπίτι και να μιλήσετε απευθείας με τον ιδιοκτήτη. Λοιπόν, με αυτήν την πρωτοβουλία, ελπίζεται ότι θα μπορέσει να τους προσελκύσει, οι οποίοι θα μπορούν να επιστρέψουν στον τόπο χωρίς να ξοδέψουν υπερβολικά ποσά.

Αλλά πόσες νύχτες θα είναι διαθέσιμες σε αυτήν την τιμή, δεδομένου ότι η πρωτοβουλία ξεκινά τον Ιούλιο; Περίπου 70.000! Ένας εκπληκτικός αριθμός! Προφανώς, η ερώτηση που θέτετε στον εαυτό σας είναι η ακόλουθη. Πώς θα μπορούν τα ξενοδοχεία να καλύψουν όλα τα άλλα έξοδα με τόσο χαμηλή τιμή; Η κυβέρνηση αποφάσισε να συνεισφέρει σημαντικά στην κάλυψη αυτών των δαπανών. Είμαστε επίσης πεπεισμένοι ότι, μόλις επανεκκινηθεί ο τομέας, τα παραγόμενα προϊόντα θα είναι ακόμη υψηλότερα από τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι δεν περιμένουν τίποτα άλλο από το ταξίδι, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο κλειδωμένο μέσα στα τείχη των σπιτιών τους.

Ποια θα είναι η τύχη αυτού του υπέροχου τουριστικού προορισμού; Θα μπορέσει να ανακάμψει μετά από αυτήν την περίοδο σοβαρής διεθνούς κρίσης; Για να το μάθετε, σας προσκαλούμε να μείνετε ενημερωμένοι στην πύλη μας. Όχι μόνο για αυτό το θέμα. Αλλά σε όλα όσα σχετίζονται με τον κλάδο μας. Αυτό του τούβλου! Και εσείς, θέλετε να κάνετε ένα καλό ταξίδι στην Ταϊλάνδη φέτος;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB