Ένα πολύχρωμο ακίνητο

Ποιος είπε ότι το πολύχρωμο ήταν μοντέρνο μόνο στη διαχρονική δεκαετία του '80; Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι ισχυροί, τολμηροί συνδυασμοί επανέρχονται στη μόδα σε κάθε περιοχή. Μόδα, μαλλιά και ακόμη και στον τομέα μας: ακίνητα! Η χρονιά που ζήσαμε ήταν αναμφίβολα βαρύ, οπότε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτό το 2021 με λίγη αγωνία και χαρά. Έτσι, πρόκειται να σας μεταφέρουμε σε ένα συγκεκριμένο έθνος για τον πολιτισμό του και ότι δεν θα περιμένατε ποτέ τι μπορεί να φιλοξενήσει. Το ταξίδι μας έχει ως προορισμό τον Ιράν. Το λίκνο που καλωσόρισε την Περσική Αυτοκρατορία για πολλά χρόνια, σήμερα το Ιράν είναι ένα έθνος γνωστό και για τις πολυάριθμες θρησκευτικές συγκρούσεις που, με την πάροδο των χρόνων, το χαρακτήρισαν δυστυχώς. Αλλά είναι επίσης η γη των ψηφιδωτών, των χρωμάτων και των μπαχαρικών.

Εν ολίγοις, όπως όλες οι ανατολικές χώρες, το Ιράν έχει επίσης τη γοητεία του. Αλλά για εμάς στο Realigro, αυτό το μέρος αξίζει να αναφερθεί και για έναν άλλο λόγο. Στο Ιράν, δημιουργήθηκε το πρώτο πολύχρωμο χωριό που, από κάθε άποψη, μοιάζει να γεννήθηκε από άμμο. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, πρέπει απλώς να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο. Πρώτα απ 'όλα είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πού βρίσκεται αυτό το χωριό. Λοιπόν, η τυχερή περιοχή είναι η παραλία στο νησί Hormuz. Στον Περσικό Κόλπο. Τα χρώματα που δίνουν μεγαλύτερη ομορφιά σε αυτές τις πολύ ιδιαίτερες δομές θυμίζουν τις αποχρώσεις της γης, μπλε και πράσινο. Τα τυπικά χρώματα αυτού του αρχαίου και εκλεπτυσμένου πολιτισμού.

Ο αρχιτέκτονας που συνέλαβε και δομήθηκε το έργο ανήκει στο στούντιο Zav. Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια γνωστή μεθοδολογία στον κόσμο της αρχιτεκτονικής για να δημιουργήσει αυτό το θαύμα των ακινήτων. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποίησε τη διαδικασία που ξεκίνησε από τον διάσημο Ιρανό αρχιτέκτονα Khalili Nader. Αυτή η μέθοδος βασίζεται στη στοίβαξη πηνίων υγρού εδάφους. Εν ολίγοις, κάστρα άμμου από κάθε άποψη! Αλλά από πού προέρχεται αυτή η πρωτοβουλία; Από την ανάγκη υποστήριξης πολλών τοπικών επιχειρήσεων σε διαρκή κρίση λόγω οικονομικών αγώνων. Όχι μόνο. Επίσης να είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα είδος ενοποιημένου τουριστικού χώρου που μπορεί να δώσει θέσεις εργασίας σε πολλούς επιχειρηματίες αλλά και σε νέους που, λόγω της κρίσης και των πολέμων, βρέθηκαν χωρίς σταθερή απασχόληση. Εν ολίγοις, σε αυτήν την περίπτωση, ο πολιτισμός ενώνεται με την ακίνητη περιουσία, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα προϊόν που με τη σειρά του μπορεί να εξαλείψει οποιαδήποτε διαφορά ύψους. Είτε είναι κοινωνικό, οικονομικό ή πολιτιστικό. Αλλά πώς αντιλήφθηκαν αυτά τα εναλλακτικά κάστρα άμμου από τον πληθυσμό; Η εκτίμηση ήταν αξιοσημείωτη. Και ελπίζεται ότι θα ισχύει και για τους τουρίστες και τις νέες γενιές.

Αν και η περίοδος που βιώνουμε είναι κρίσιμη, αυτές οι ειδήσεις μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε πώς, ακόμη και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις, είναι δυνατόν να αναζωογονηθεί μια ολόκληρη οικονομία. Μόνο μέσω της εφευρετικότητας και μιας καλής δόσης τεχνικής. Ακριβώς όπως σε αυτήν την περίπτωση. Επομένως, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αγορά ακινήτων και τις ιδιαιτερότητές της, απλά πρέπει να μείνετε ενημερωμένοι εδώ, στην πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB