Ένα σπίτι εναντίον του Κόβιντ

Ποιος θα πίστευε ότι η διαμονή και η εργασία στο σπίτι θα ήταν το νέο φυσιολογικό; Η πανδημία έκτακτης ανάγκης έφερε σοβαρές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Και πάνω απ 'όλα, τόνισε τα όρια και τις ανάγκες καθενός από εμάς. Στον τομέα μας, στον τομέα των ακινήτων, προέκυψε ότι ήταν πρωταρχικής σημασίας να αποκτήσουμε χώρο για αυτονομία και ειρήνη στο σπίτι. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε πόσο άλλαξε η αντίληψη των βασικών κανόνων υγιεινής, σε σημείο να φτάσει, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και σε επίπεδα ψυχολογικής ενόχλησης. Σήμερα όμως αποφασίσαμε να μοιραστούμε ένα πολύ ιδιαίτερο έργο μαζί σας. Το αποτέλεσμα μιας κατάστασης που αναμενόταν να είναι προσωρινή αλλά στην πραγματικότητα αποδείχθηκε στάσιμη.
Έτσι, αν είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε περισσότερα, παρουσιάζουμε το έργο «Casa Covida» στις επόμενες γραμμές! Ας αρχίσουμε!

Αυτή η καινοτομία, όπως έχουμε ήδη προβλέψει, προκύπτει από την ανάγκη να απομονωθούμε ενώ διατηρούμε όλες τις ανέσεις. Η κατασκευή χτίστηκε στο Κολοράντο. Και για την υλοποίησή του έχει υιοθετηθεί μια εξαιρετικά καινοτόμος τεχνολογία. Ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό των τελευταίων ετών. 3D εκτύπωση. Μέθοδος που έχει χρησιμοποιήσει το Emerging Objects για να ολοκληρώσει αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την ακίνητη περιουσία. Αλλά ας δούμε τη δομή τώρα. Αυτό δεν είναι πραγματικά ένα σπίτι. Αλλά μια καλύβα. Αυτή η επιλογή δεν ήταν τυχαία, καθώς η ανάγκη να απομονωθεί από το περιβάλλον δημιουργεί μια περαιτέρω ανάγκη. Αυτό του να ζεις σε ένα φυσικό περιβάλλον. Και γνωρίζετε, η στοιχειώδης φύση μιας καλύβας επιτρέπει την επίτευξη αυτού του σκοπού. Η καλύβα βρίσκεται στην κοιλάδα του San Luis.

Μια ερημική περιοχή, η οποία μετατρέπει την απλή ζωή απομονωμένη από τη γύρω πραγματικότητα σε μια πραγματική εμπειρία 360 μοιρών. Η δομή χωρίζεται σε τρεις κυλινδρικούς όγκους. Συνδέονται μεταξύ τους και αντιπροσωπεύουν τον «σκελετό» της καλύβας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις κατασκευές δεν είναι τυχαία. Μιλάμε για άμμο, λάσπη, νερό και πηλό. Μια περισσότερο από βιώσιμη επιλογή, που θυμάται πιστά την ιδέα ενός φυσικού και οικολογικού έργου. Πώς μπορούν αυτά τα υλικά να συνδυαστούν με την τεχνολογία 3D, ρωτάτε. Η απάντηση είναι απλή. Μέσω της χρήσης του «ιερού». Ένας ρομποτικός βραχίονας που δημιουργεί κανονικά σχήματα, που στη συνέχεια θα στεγνώσει και θα σκληρύνει στον ήλιο.

Οι συσκευές έχουν επίσης τοποθετηθεί και σχεδιαστεί μέσω αυτής της καινοτόμου τεχνικής κατασκευής. Ένα σαφές παράδειγμα για το πώς η κύρια κατεύθυνση είναι ακριβώς αυτή της οικολογικής βιωσιμότητας και από την άποψη της κατανάλωσης.
Ολόκληρη η δομή έχει επίσης το δικό της χώρο χαλάρωσης, όπου μπορείτε να εκτιμήσετε περαιτέρω τη νατουραλιστική του κλίση. Εν ολίγοις, ένα φανταστικό έργο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που απέχει πολύ από τα κρίσιμα ζητήματα που χαρακτηρίζουν την περίοδο που βιώνουμε.
Το πιο όμορφο μέρος; Χωρίς αμφιβολία η φούξια στέγη, που κάνει ολόκληρο το σπίτι να μοιάζει με έναν τεράστιο κάκτο. Εν ολίγοις, ο τέλειος τρόπος να συνδυάσετε την έρημο του Κολοράντο, με υπέροχο στιλ.

Τι μπορώ να πω, ένα σαφές παράδειγμα του πώς είναι δυνατός ο συνδυασμός καινοτομίας και βιωσιμότητας ακόμη και σε κρίσιμες στιγμές!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB