Τρομακτικά χιονοδρομικά κέντρα: τα πιο ακριβά στον κόσμο

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τα βουνά, υπάρχουν εκείνοι που είναι αρκετά τυχεροί για να ζήσουν εκεί και εκείνοι που θα ήθελαν να μετακινηθούν όλο το χρόνο. Όπως περιγράφεται στους προηγούμενους οδηγούς, η αγορά ακινήτων αλλάζει συνεχώς. Ειδικά σε μια περίοδο σαν αυτήν, στην οποία η αβεβαιότητα κυριαρχεί. Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι αξίζει να αγοράσετε ένα ακίνητο τώρα. Και υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι πιο σοφό να περιμένουμε. Αντίθετες απόψεις, οι οποίες μπορούν να σιωπηθούν μόνο με ένα στοιχείο: τα μαθηματικά δεδομένα. Για όλους εκείνους που επιθυμούν να αναζητήσουν ακίνητα ή που πάντα ονειρευόταν να μετεγκατασταθούν στα βουνά, αυτή η στήλη θα είναι πραγματικά χρήσιμη. Θα σας πούμε ποιες είναι οι υψηλότερες τιμές στα πιο διάσημα χιονοδρομικά κέντρα. Έτσι, χωρίς να χαθούμε σε μια μικρή συζήτηση, ας κάνουμε μια εις βάθος ανάλυση μαζί!

Πριν φύγουμε, πρέπει να κάνουμε μια παραδοχή. Τα μέρη που πρόκειται να περιγράψουμε είναι τα πιο πολυτελή. Επομένως, το σημερινό κορυφαίο τμήμα είναι το πολυτελές. Αυτό σημαίνει ότι ήδη μιλάμε για υψηλές προσωπικότητες. Αλλά ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια κατάταξη.
Μεταξύ των τόπων όπου η αγορά ενός ακινήτου στα βουνά σημαίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα, ο St. Moritz ξεχωρίζει στην Ελβετία. Σε αυτήν την τοποθεσία, ένα σαλέ έχει φτάσει τα 47 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό το ποσό που απαιτείται στην Αυστρία για μετεγκατάσταση με στυλ και χωρίς να παραιτηθεί από την άνεση. Αυτό είναι 30 εκατομμύρια ευρώ για ένα ακίνητο στο Kitzbühel. Η φθηνότερη λύση; Πάντα το Ελβετικό Zermatt με «μόνο» 20 εκατομμύρια ευρώ. Και αν νομίζετε ότι η κατάταξη μπορεί να τελειώσει εδώ, μεταξύ Ελβετίας και Αυστρίας, λοιπόν, έχετε λάθος. Αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το βιβλίο διευθύνσεών μας, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών εκτός Ευρώπης.

Στη διεθνή σκηνή, η Aspen κυριαρχεί στις ΗΠΑ. Ίσως ένα από τα πιο διάσημα χιονοδρομικά κέντρα, όπως το St. Moritz! Στα 22 εκατομμύρια, είναι ακόμα πιο προσιτό από τον Ευρωπαίο σύντροφό του, αλλά δεν είναι για όλους τους προϋπολογισμούς!
Το πιο σημαντικό, αλλά μόνο όσον αφορά την τιμή και όχι τη φήμη, Vail, Κολοράντο. Η πόλη φτάνει τα 26.900 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Υπερβολικά στοιχεία, αλλά που μας κάνουν να καταλάβουμε πώς το τμήμα πολυτελείας εξακολουθεί να είναι πολύ επιλεκτικό και απρόσιτο σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Ο Καναδάς δεν θα μπορούσε να αποτύχει να έχει ένα σημαντικό κομμάτι σε αυτήν την κατάταξη. Με 12.400 εκατομμύρια, οδηγεί το Whistler Blackcomb να εμφανιστεί στο πανόραμα του διεθνούς πολυτελούς τούβλου.

Παράξενο αλλά αληθινό, οι Ιταλοί Cortina και Courmayeur βρίσκονται στο φθηνότερο μέρος της κατάταξής μας. Αντίστοιχα 16 χιλιάδες και 12 χιλιάδες ευρώ. Συνοπτικά, οι τιμές φαίνεται να έχουν μειωθεί ελαφρώς σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα χάρη στην πανδημία έκτακτης ανάγκης, η οποία έχει επίσης εμποδίσει, σε πολλές περιπτώσεις, τις εποχές του σκι. Με την ελπίδα ότι όλα μπορούν να επιστρέψουν στην απόλυτη κανονικότητα, σας προσκαλούμε να ενημερώνεστε καθημερινά στη διεθνή αγορά ακινήτων. Οπως και? Απλώς διαβάζοντας τους μίνι οδηγούς και τις στήλες που θα βρείτε στις πύλες μας. Και εσείς, θέλετε να εγκατασταθείτε στα βουνά για να κάνετε σκι κοντά στο σπίτι ή προτιμάτε τις πιο ζεστές περιοχές;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB