Η ανεξαρτησία είναι μια γυναίκα: ακόμη και στην ακίνητη περιουσία

Σήμερα, η Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται σε πολλές χώρες. Μια μέρα ιδιαίτερης σκέψης, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία η βία που βασίζεται στο φύλο εξακολουθεί να παραμένει ένα σημερινό στοιχείο στον κοινωνικό ιστό. Για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αναγνώστες μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια γυναικεία στήλη. Οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές του σημερινού άρθρου είναι οι επιλογές των γυναικών ως προς το επιλεγμένο κατάλυμα ακινήτων. Είναι γνωστό πώς η πανδημία έκτακτης ανάγκης άλλαξε σημαντικά και συχνά ανεπανόρθωτα τις επιλογές και τις συνήθειές μας. Ωστόσο, θέλουμε να αναλύσουμε ποιες είναι οι γυναικείες προτιμήσεις και τι εξακολουθούν να είναι όταν πρόκειται για συμφωνίες πώλησης ή μίσθωσης. Λοιπόν, αν σας ενδιαφέρει επίσης αυτό το θέμα, είστε στο σωστό μέρος. Πρέπει λοιπόν να ξεκινήσουμε!

Λέγεται ότι οι γυναίκες, με την πάροδο των ετών, χάρη στους πολλούς αγώνες φύλου για να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες, έχουν φυσικά τάση για ανεξαρτησία. Σε αντίθεση με τις μεσαιωνικές αντιλήψεις σύμφωνα με τις οποίες η γυναίκα έπρεπε να θεωρηθεί «άγγελος της εστίας», ο φύλακας της οικογένειας και του σπιτιού, ευτυχώς σήμερα αυτή η ιδεολογία έχει περάσει. Ας δούμε πώς, στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια, ήταν γυναίκες σε υψηλότερο ποσοστό από τους άνδρες που έχουν υπογράψει συμβόλαια μίσθωσης. Πολλά από αυτά έχουν επιλέξει ανεξάρτητες λύσεις, άλλες αντί για λύσεις για ολόκληρη την οικογενειακή μονάδα. Αλλά ποιοι είναι οι τύποι που προτιμούν οι γυναίκες;

Προσδιορίζουμε την ανεξάρτητη διαμονή στην πρώτη θέση, σε σύγκριση με πέρυσι, με ποσοστό 23%. Στη δεύτερη θέση, βρίσκουμε τους ανεξάρτητους σπόρους, με 17 ποσοστιαίες μονάδες. Επίσης, δεν υπάρχει έλλειψη περαιτέρω αυτόνομων λύσεων, οι οποίες ωστόσο αντιπροσωπεύουν το σαφές σημάδι μιας κοινωνίας στη μετά την πανδημία εξέλιξη. Μιλάμε για ανεξάρτητες βίλες οι οποίες, ωστόσο, έχουν μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σπίτια με απλό μπαλκόνι ή πράσινη γωνία έχουν επίσης μεγάλη ζήτηση. Σε αυτήν την περίπτωση, το ποσοστό είναι 15% περισσότερο από ό, τι το 2020. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, οι εξοχικές κατοικίες και τα σπίτια με βεράντα δεν έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές.

Μια νέα επιλογή αναδύεται στη διεθνή σκηνή. Εδώ και χρόνια θεωρείται τυπικά αρρενωπός. Μια εναλλακτική μορφή επένδυσης: το κουτί. Σε σύγκριση με το κλασικό διαμέρισμα, το κουτί έχει πολύ απλούστερη διαχείριση και εγγυάται ετήσια απόδοση 6%. Μια έγκυρη εναλλακτική λύση για όσους αποφασίζουν να επενδύσουν ενεργά σε ακίνητα. Είναι προφανές πώς, επομένως, ακόμη και τα ακίνητα έχουν γίνει ροζ τα τελευταία χρόνια. Ένα σημαντικό μήνυμα που θέλουμε να υπογραμμίσουμε και να μεταδώσουμε. Ειδικά για την ακόμα δυσκίνητη παρουσία κλειστής και μισογυνιστικής νοοτροπίας στην κοινωνία.

Αυτή τη μέρα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα δυναμικοί σε αυτό και σε άλλους τομείς, αποθαρρύνοντας τις έννοιες των φύλων. Κάθε μέρα θα βρείτε πολλά νέα για τη διεθνή αγορά ακινήτων και για το πώς εξελίσσεται. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό και άλλα θέματα, θα σας ρίξουμε το ακόλουθο hashtag:

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB