Real estate και Game of Thrones: Πωλείται σπίτι Clarke

Περιττό να ρωτήσω ποιος ξέρει '' Games of Thrones ''. Η διάσημη σειρά που έχει γοητεύσει εκατομμύρια και εκατομμύρια θεατές, πέτυχε τρομακτική επιτυχία. Επίσης, χάρη στην έντονη ενσυναίσθηση που δημιουργούν οι πρωταγωνιστές της, οι οποίοι, σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, έχουν έρθει σε άμεση επαφή με τους θαυμαστές τους. Χωρίς αμφιβολία, είναι γνωστό πώς η Εμίλια Κλάρκ ήταν ένας από τους πιο εκτιμημένους πρωταγωνιστές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα νέα της βίλας του προς πώληση προκάλεσαν μεγάλη περιέργεια. Μια είδηση που δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε. Για αυτόν τον λόγο, εμείς στο Realigro αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε για αυτό, για να μάθουμε τι κρύβεται μέσα στους τοίχους του σπιτιού Clarke!

Υποθέτουμε ότι, φυσικά, αυτό δεν είναι μια απλή κατοικία. Μιλάμε για μια εξαιρετικά πολυτελή βίλα, που βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Ολόκληρη η δομή περιβάλλεται από ψηλούς φράκτες, περιποιημένα δέντρα, που κάνουν αυτό το σπίτι τον τέλειο συμβιβασμό μεταξύ πολυτέλειας, φύσης και χαλάρωσης. Υπάρχει επίσης χώρος πισίνας, έξω, σε μια πραγματικά προνομιακή θέση. Ο αρχιτέκτονας που δημιούργησε αυτό το κόσμημα ακινήτων ήταν κάτι περισσότερο από διορατικό. Ρυθμίζοντας την πισίνα σε αυτήν τη συγκεκριμένη θέση, της επιτρέπει να βρίσκεται και στη σκιά, χάρη στα δέντρα και τους φράκτες, αλλά επίσης θερμαίνεται από τις ακτίνες του ήλιου.

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτό. Η υπόλοιπη κατασκευή χαρακτηρίζεται από την παρουσία μεγάλων παραθύρων, τα οποία επιτρέπουν τη συνεχή επικοινωνία τόσο με το περιβάλλον όσο και με τα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Η αναφορά στη φύση υπάρχει επίσης στην επιλογή υλικών. Όπως το ξύλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή εσωτερικών σκάλων που συνδέουν το ισόγειο με τον πρώτο όροφο. Όχι μόνο. Ακόμα και τα ράφια και οι βιβλιοθήκες (από ξύλο) είναι γεμάτα από αναρριχητικά φυτά σε τέλειο στυλ Zen. Σε κάθε γωνιά του σπιτιού, μπορείτε να αναπνέετε μια ατμόσφαιρα γαλήνης και γαλήνης. Κάπως σαν τα ίδια συναισθήματα που ξυπνούν τον χαρακτήρα που έπαιξαν οι Clarke, Daenerys Targaryen.

Ωστόσο, υπάρχει ένας χώρος που είναι περισσότερο Zen από όλους. Ένα είδος καθιστικού, που χαρακτηρίζεται από φυτά που κατεβαίνουν κομψά από την οροφή και που έλκονται γύρω από απαλά φώτα. Όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα με τους ξύλινους καναπέδες και τα λευκά πουκάμισα. Με λίγα λόγια, μόνο οι πολύ αγαπημένοι δράκοι της Daenerys θα έλειπαν εδώ! Αλλά ποια είναι η αγοραία αξία αυτής της υπέροχης γωνίας του παραδείσου; Όλη η δομή έχει ήδη πλειστηριαστεί με αξία 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μια σημαντική φιγούρα, αλλά πολλοί θα ήθελαν να ξεφύγουν για να γίνουν ιδιοκτήτες αυτής της μαγευτικής βίλας. Αλλά εάν χάσατε αυτήν την ευκαιρία, μην απελπιστείτε! Στην πύλη μας, θα βρείτε πολλές ειδήσεις στην αγορά ακινήτων καθημερινά. Συμπεριλαμβανομένων των ομορφότερων σπιτιών που θα μπορούσαν ποτέ να είναι για εσάς. Έτσι, αν σας άρεσε αυτή η μίνι στήλη, απλώς πρέπει να μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα. Σας περιμένουμε κάθε μέρα και ποιος ξέρει ... ίσως να μπορείτε ακόμη και να συναντήσετε κάποια συμφωνία που σας ταιριάζει!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB