Μια έξυπνη εργασία που αλλάζει ακίνητα

Έχουμε ασχοληθεί με το θέμα «έξυπνη εργασία» αρκετές φορές, συνδέοντάς το με την εξέλιξη της ακίνητης περιουσίας. Και αρκετές φορές έχουμε μιλήσει για τους νέους στόχους που διαμορφώνονται σταδιακά στη διεθνή σκηνή ακινήτων. Αλλά σήμερα, αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε το ζήτημα από μια νέα προοπτική. Το ερώτημα που πολλοί θέτουν είναι το εξής: ποιες είναι οι νέες τάσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία και την έξυπνη εργασία; Εάν είστε επίσης περίεργοι να μάθετε περισσότερα, καλά είστε στο σωστό μέρος. Εμείς στο Realigro δημιουργήσαμε μια μίνι στήλη για να μπορούμε να προβλέψουμε και να αναλύσουμε αυτό το φαινόμενο. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι, μπορούμε να το εγκαινιάσουμε!

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο όρος «έξυπνη εργασία» είναι τόσο άγνωστος σε πολλές χώρες, πριν από την πανδημία έκτακτης ανάγκης έχει πλέον γίνει συνηθισμένο. Αλλά πώς μπορεί μια προσωρινή ρύθμιση που μετακινεί το χώρο εργασίας από το χώρο εργασίας στο σπίτι, να αναστατώνει τα ακίνητα; Μπορεί και πώς! Ας ξεκινήσουμε αμέσως αναλύοντας τι συμβαίνει και πού έχει καταγραφεί η κύρια «μεταμόρφωση» στην αγορά τούβλων. Πρώτα απ 'όλα, αυτό που προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον από ειδικούς του κλάδου αφορά τη μετακίνηση του πρώτου σπιτιού. Ακριβώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι περισσότεροι έχουν αποφασίσει να μετακινηθούν μόνιμα στην ενδοχώρα μεγάλων πόλεων αρκεί να βρίσκονται κοντά σε παρθένα μέρη ή με τη βεβαιότητα να επιλέξουν μεγαλύτερους χώρους με μπαλκόνια ή εξωτερικούς κήπους. Αυτή η απλή ανάκαμψη ήταν κρίσιμη.

Όπως σημειώνεται ότι η αναζήτηση για το τέλειο μέρος για να ζήσετε και να εργαστείτε συμπίπτει. Η ενδοχώρα των μεγάλων μητροπόλεων αντιπροσωπεύει, καταρχήν, τον παλμό της οικονομίας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλές εταιρείες έχουν αφήσει την επιλογή εργασίας στα χέρια του εργαζομένου, όσον αφορά την εργασία αυτοπροσώπως ή εξ αποστάσεως, οι αγοραστές αποφάσισαν να επιλέξουν μια μικτή λύση. Επιπλέον, υπήρχε η ανάγκη να έχουμε θέση «Zen» στο σπίτι κάποιου. Μια επαφή με τη φύση. Ένας μοναδικός και απαραβίαστος χώρος, που μπορεί να χαλαρώσει και να αποσυνδέσει μετά από μια μέρα εργασίας στο ίδιο μέρος.
Αλλά αν οι περισσότεροι έχουν επιλέξει αυτές τις πρώτες επιλογές, θα πρέπει επίσης να αναφέρεται η δεύτερη στην κατάταξη, σε ποσοστιαία βάση. Έχουν επιλέξει μια ακόμη πιο ακραία εναλλακτική λύση, προνομιακή για το χώρο εργασίας.

Μιλάμε για εκείνους που έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν την έξυπνη εργασία σε μια άνευ προηγουμένου αλλαγή της ζωής, μεταβαίνοντας στα μέρη της καρδιάς. Τα βουνά, η θάλασσα, η λίμνη, είναι τα νέα σενάρια έξυπνης εργασίας αλλά και της ακίνητης περιουσίας. Διαχρονικές διακοπές, οι οποίες σε πολλές χώρες οδήγησαν στην ανάγκη ενίσχυσης τόπων ιστορικού ενδιαφέροντος ή τουριστικών προορισμών που είχαν ξεχαστεί εντελώς λόγω της υπό εξέλιξη πανδημίας. Επομένως, οι πρωτοβουλίες «ενός σπιτιού ευρώ» και τα πολλά κονδύλια που διατίθενται από τις διάφορες κυβερνήσεις για να μπορέσουν να αναδιαμορφώσουν αυτές τις πραγματικότητες δεν είναι έκπληξη. Ακόμη και εταιρείες προτιμούσαν, όπου είναι δυνατόν, να αφήνουν τα γραφεία και να παρακολουθούν τους υπαλλήλους τους με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας νέας εποχής;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB