Επαναστατική Ισπανία: προσφέρονται σπίτι και εργασία!

Η Ισπανία είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο συναρπαστικά έθνη στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Με μια μοναδική παράδοση στο είδος του, αυτή η γη δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Στην πραγματικότητα, οι σημερινές ειδήσεις θα επικεντρωθούν σε μια πολύ ειδική ανακοίνωση που προσέλκυσε πολλές οικογένειες και παιδιά στο Δήμο Γριέγκος. Έτσι, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα και ίσως θέλετε να μετακομίσετε στην Ισπανία σε ένα ορεινό περιβάλλον με την οικογένειά σας, είστε στο σωστό μέρος! Η εύρεση σπιτιού για δουλειά σε αυτήν τη χώρα σίγουρα δεν θα είναι πρόβλημα χάρη στην ανακοίνωση που εξέδωσε αυτή η πόλη! Έτσι, εάν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε με τη σημερινή στήλη!

Για όσους αναζητούν το κλασικό ορεινό χωριό και θέλουν να ξεφύγουν από την πόλη, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί μια λύση. Συχνά, στην πραγματικότητα, τα πιο απομακρυσμένα μέρη και μακριά από το τραμ της πόλης είναι επίσης τα φτωχότερα. Με λιγότερες ευκαιρίες εργασίας. Αυτό δεν συμβαίνει στην πόλη Griegos στην τοποθεσία Teruel. Αυτή η μικρή πόλη, η οποία έχει μόνο 132 κατοίκους, έχει εκδώσει απαγόρευση για να την εμποδίσει να γίνει ακατοίκητη.

Σε τι συνίσταται όμως αυτή η πρωτοβουλία; Η ανακοίνωση είναι σαφής. Ο δήμος προσφέρει δωρεάν εργασία και ενοικίαση τριών μηνών. Μετά από αυτό, το ενοίκιο που θα καταβληθεί θα είναι 225 € το μήνα. Ωστόσο, εάν υπάρχουν παιδιά σχολικής ηλικίας στο νοικοκυριό, ο αριθμός μειώνεται. Ακριβώς 50 € λιγότερο για κάθε παιδί που είναι παρόν. Ποιος είναι λοιπόν ο στόχος αυτού του δήμου; Να έχουν περισσότερους μαθητές στο σχολείο του χωριού, να μην το κλείσουν και, προφανώς, να κατοικήσουν ξανά την περιοχή.

Ποιες είναι οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αυτόν τον τομέα; Θα εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρεις επιλογές εργασίας. Το πρώτο είναι μέρος της επιχείρησης εστιατορίων. Το δεύτερο στη διαχείριση ενός εστιατορίου ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία.
Το τρίτο… περιλαμβάνει έξυπνες δουλειές! Πιθανό χάρη στις ίνες και σε πολλούς χώρους συνεργασίας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Στην πραγματικότητα, ένα είδος επιλογής προβλέπεται για να γίνει αποδεκτό αργότερα.
Από τα κοινωνικά προφίλ του Δήμου Griegos, όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να στείλουν ένα βίντεο με όλη την οικογένεια στον αριθμό Whatsapp 618 540 361. Το βίντεο πρέπει να απεικονίζει την οικογενειακή κατάσταση. Επιπλέον, για να συμμορφωθείτε με την κλήση, είναι επίσης απαραίτητο να στείλετε το επαγγελματικό βιογραφικό όσων εκείνων που προφανώς θέλουν να εργαστούν σε έναν από αυτούς τους τρεις τομείς. Μια πραγματική καινοτομία, την οποία ελπίζουμε ότι θα είναι η πρώτη από μια μακρά σειρά κλήσεων που προωθούν την αγροτική πραγματικότητα, όπως αυτή του Griegos.

Αλλά πόσοι έχουν εγγραφεί σε αυτήν την κλήση; Σύμφωνα με το δήμο, υπήρχαν πολλοί που αποφάσισαν να στείλουν την αίτηση. Ένα σαφές σημάδι της ανάκαμψης για το οποίο μιλάμε για περίπου ένα χρόνο τώρα! Αυτό σχετίζεται με την ανάγκη να ζούμε σε σαφώς πιο φυσικά περιβάλλοντα.
Λοιπόν, θα στείλετε επίσης την αίτησή σας για να μπορέσετε να μετεγκαταστήσετε στην Ισπανία; Εάν το κάνετε αυτό, σας ευχόμαστε καλή τύχη! Για όλους όσους θέλουν να συνεχίσουν να ενημερώνονται για τα διεθνή ακίνητα, σας συνιστούμε να μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB