Το μεγαλύτερο συγκρότημα κατοικιών στην Ευρώπη

Η ακίνητη περιουσία συμβαδίζει με την τεχνολογία. Είναι γνωστό ότι αυτοί οι δύο τομείς συνδέονται πλέον όλο και περισσότερο με μια διπλή πλοκή. Σε μια περίοδο κατά την οποία η καινοτομία δεν είναι ποτέ πάρα πολύ, αναδύονται νέα νέα σε σύγκριση με τα άλλα. Ακόμα μια επιβεβαίωση για το πώς ο τομέας των ακινήτων εξελίσσεται συνεχώς. Για την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων και των αναγκών των δυνητικών επενδυτών. Λόγος γιατί, σήμερα, αποφασίσαμε να μιλήσουμε για μια πρωτοφανή καινοτομία. Απευθείας από τη Γερμανία, το μεγαλύτερο συγκρότημα κατοικιών στην Ευρώπη πρόκειται να φτάσει, αλλά… 3D εκτυπωμένο!
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει αυτό το θέμα και θέλετε να μάθετε περισσότερα, πρέπει απλώς να συνεχίσετε να διαβάζετε τις επόμενες γραμμές! οπότε, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Ας ξεκινήσουμε με την ανάλυση της δομής της μελλοντικής συγκυριαρχίας σε εκτύπωση τριών σημείων. Είναι ένα κτίριο που αποτελείται από 5 διαμερίσματα διατεταγμένα σε τρεις ορόφους, για μια έκταση 380 τετραγωνικών μέτρων. Πλήρως κατασκευασμένο με τη βοήθεια ενός εκτυπωτή 3D.
ένα πραγματικά φιλόδοξο έργο, το οποίο θα κατασκευαστεί στο Wallenhausen στη Βαυαρία.

Η εταιρεία που ασχολείται με αυτό το έργο έχει πραγματοποιήσει άλλες μελέτες και έχει ολοκληρώσει διαφορετικά έργα παρόμοια με αυτά του εν λόγω έργου. Όπως και το πρώτο τρισδιάστατο τυπωμένο σπίτι κατοικιών, επίσης στη Γερμανία, ακριβώς στο Beckum.
Ο στόχος είναι να εγκαινιάσουμε έναν νέο τύπο κατασκευής που είναι σαφώς ταχύτερα αποδοτικό, αλλά και πιο οικολογικά βιώσιμο από τα παραδοσιακά. Η εταιρεία, εκπρόσωπος αυτού του έργου, θέλει να αποδείξει ότι η τεχνολογία 3D μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εκτύπωση μεγάλων οικιστικών μονάδων. Ένα νέο στοιχείο για την κατασκευή αλλά και για τον τομέα των ακινήτων, που προορίζεται να γίνει πρωταρχικής σημασίας.

Ο εκτυπωτής που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση αυτού του έργου είναι το Gantry BOD2. Ένα πραγματικό τεχνολογικό κόσμημα, ως εκτυπωτής, είναι εξοπλισμένο με κεφαλή εκτύπωσης ικανή να κινείται ελεύθερα για μεγάλους χώρους αφού βαθμονομηθεί μόνο μία φορά. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε πολλά και από την άποψη του χρόνου, αλλά κυρίως όσον αφορά το κόστος. Προφανώς, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα είναι η ικανότητα του ίδιου του εκτυπωτή να λαμβάνει υπόψη τόσο τις συνδέσεις νερού και ηλεκτρισμού όσο και άλλα θεμελιώδη στοιχεία στην κατασκευή ενός ακινήτου κατά τη διαδικασία κατασκευής.

Η εταιρεία ελπίζει ότι αυτό είναι ένα από τα αμέτρητα έργα που μπορούν να υλοποιηθούν μέσω της χρήσης αυτού του εργαλείου. Σε μια περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε, αυτές οι ειδήσεις είναι αναμφίβολα καλοί οιωνός. Το σαφές παράδειγμα για το πώς, ακόμη και σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους, είναι δυνατόν να ανανεωθεί και κυρίως να βρει πιο βιώσιμες και πρωτοποριακές εναλλακτικές λύσεις.

Η γερμανική εμπειρία δεν είναι η μόνη στον κατασκευαστικό κλάδο 3D. Στην πραγματικότητα, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές μελέτες σε αυτόν τον τομέα και τα έργα ολοκληρώθηκαν από διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες. Ο μόνος κοινός παρονομαστής ήταν ακριβώς το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε το οποίο, προφανώς, γίνεται όλο και πιο αποφασιστικό τόσο στον τομέα των ακινήτων όσο και στον κατασκευαστικό τομέα. Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας νέας εποχής; Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση πρέπει απλώς να μείνουμε ενημερωμένοι

.Πως να το κάνεις? Μέσα από τα νέα μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB