Εναλλακτική βεράντα: μόδα 2021!

Το να έχεις μια βεράντα είναι το όνειρο πολλών, για όσους ήδη απολαμβάνουν αυτό το προνόμιο, θα ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι εναλλακτικό. Διαφορετικών. Η όμορφη εποχή εγκαινιάστηκε πριν από λίγο καιρό. Γι 'αυτό η σημερινή στήλη θα επικεντρωθεί σε αυτό το καλοκαιρινό στοιχείο. Θα σας δώσουμε τη σωστή συμβουλή για να κάνετε τη βεράντα σας πραγματικά εναλλακτική. Και πάνω απ 'όλα σύμφωνα με τις τάσεις που υπαγορεύονται για το καλοκαίρι του 2021! Για να βγείτε από την ανωνυμία και την αιχμαλωσία. Προφανώς, όπως πάντα, θα επισημάνουμε οικονομικές αλλά αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις! Έτσι, εάν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Φέτος εγκαινιάστηκε από τον πιο φωτεινό συνδυασμό χρωμάτων που υπάρχει. Αυτό είναι που γεννήθηκε από το συνδυασμό Ultimate Grey - Pantone 17-5104 και Illuminating - Pantone 13-0647. Λόγος γιατί, μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι η χρονιά των φαντασιώσεων. Γεωμετρία και αποχαιρετισμός σε μονόχρωμη. Αλλά ποια μοτίβα και χρώματα να επιλέξετε για να συνδυάσετε τη μόδα, τη δημιουργικότητα και το προσωπικό γούστο; Για να γίνει η βεράντα πραγματικά εναλλακτική λύση, οι ειδικοί προτείνουν να παίζετε με τα χρώματα της θάλασσας και της γης. Ανάλογα με την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι σας ή απλά ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε.

Ένα χρήσιμο και εκλεπτυσμένο παράδειγμα είναι να εκμεταλλευτούμε, εκτός από τα υφάσματα αυτών των χρωμάτων, φωτεινά φυσικά στοιχεία. Όπως λευκά ξύλα, γκρίζα βότσαλα και διαφανείς γυάλινες διακοσμήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η ισορροπία και η φρεσκάδα είναι εγγυημένα!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για να δημιουργήσετε μια εναλλακτική βεράντα, η οπτική μόδα συνοδεύεται από αυτή των ήχων. Η επιλογή των κλασικών ονειροπαγίδων που παράγουν ευχάριστους ήχους με τον άνεμο θα μπορούσε να είναι μια προστιθέμενη αξία στη βεράντα σας.

Εάν είστε λάτρης της ανατολικής παράδοσης, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ένα μικρό, οικονομικό αλλά πραγματικά χαλαρωτικό όργανο στη βεράντα σας. Ένα κουδούνι του Θιβέτ είναι το καλύτερο για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας Zen. Και υπάρχουν περισσότερα! Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να το παίξετε! Απλώς αγγίξτε το για να εκτιμήσετε τον ευαίσθητο και χαλαρωτικό ήχο του!

Αλλά η μόδα του 2021 για μια εναλλακτική βεράντα δεν σταματά εκεί! Εκτός από τα κλασικά φυτά βεράντας, είναι σημαντικό να σκεφτείτε πιο στοχευμένες διακοσμήσεις. Για να καταλάβετε ποια είναι τα πιο κατάλληλα, πρέπει να κάνετε μια ερώτηση: πώς θέλω να χρησιμοποιήσω τη βεράντα; Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από αυτόν τον χώρο για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με φίλους, θα πρέπει προφανώς να εστιάσετε στις διακοσμήσεις τραπεζιού που μπορούν να παραμείνουν ακόμη και όταν τελειώσει η ευχάριστη στιγμή. Όπως άθλια κομψά αγγεία ή φανάρια (διαχρονικά!).
Ή, για τους λάτρεις των κεραμικών, μπορείτε να επιλέξετε μερικές υπέροχες πλάκες τοίχου!

Εν ολίγοις, η μόδα δεν σταματά ποτέ και δεν αρέσει ποτέ φέτος στην καλύτερη περίπτωση το αίσθημα της αναγέννησης και του φωτός που θέλει κανείς! Και ίσως, η επανεκκίνηση με την αναδιαμόρφωση της βεράντας σας θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση. Για να μπορέσετε να ζήσετε πλήρως αυτό το καλοκαίρι! Αν θέλετε να μάθετε άλλα νέα, μείνετε μαζί μας! Πάντα εδώ, πάντα στο Realigro! Τα νέα της ακίνητης περιουσίας και όλων των τομέων που σχετίζονται με αυτό, μόλις ένα κλικ μακριά!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB