Λονδίνο στις σταυροδρόμι του Covid: ανησυχητικές προβλέψεις

Χωρίς αμφιβολία, είναι αδύνατο να αποφασιστεί ένα έθνος στον κόσμο που δεν έχει πληγεί σοβαρά από την κατάσταση πανδημίας. Ανεξάρτητα από τους τομείς αναφοράς, ο οικονομικός ιστός οποιασδήποτε χώρας έχει δοκιμαστεί σοβαρά. Όπως έχουμε βρει σε προηγούμενους οδηγούς, οι κυβερνητικές οδηγίες για την υποστήριξη του πληθυσμού δεν ήταν λίγες. Ορισμένα κράτη προτίμησαν να αυξήσουν τα επιτόκια. Άλλοι μειώνοντάς τους ελπίζουν για ταχύτερη οικονομική ανακυκλοφορία.

Πολλοί ιδιοκτήτες επέλεξαν να αποσύρουν την ιδιοκτησία τους από την αγορά για να αποφύγουν την υπερβολική υποτίμηση. Αλλά αν μέχρι τώρα έχουμε ασχοληθεί με την ανάλυση του τι έχει συμβεί, στη σημερινή στήλη θα αλλάξουμε την προοπτική. Θα δώσουμε απαντήσεις στα κύρια ερωτήματα που θέτουν οι ειδικοί του κλάδου. Ειδικότερα, η κατάσταση στο Λονδίνο θα αποτελέσει το αντικείμενο της μελέτης μας, η οποία, όπως έχουμε ήδη δει, είναι πολύ κρίσιμη. Έτσι, εάν είστε περίεργοι ή ενδιαφέρεστε για την ακίνητη περιουσία αυτής της συναρπαστικής πόλης του προηγούμενου έτους, μπορούμε να ξεκινήσουμε!
Μπορούμε να εγκαινιάσουμε το στούντιο μας δηλώνοντας ότι υπάρχει μια πολύ ισχυρή απαισιοδοξία στο Λονδίνο όσον αφορά το τρίτο κύμα. Όχι μόνο σε επίπεδο υγείας αλλά και σε σχέση με την οικονομία και την ακίνητη περιουσία. Παρόλο που ο Covid έχει φτάσει σε πραγματικά τρομακτικά νούμερα, τα μέτρα που λαμβάνονται σε αυτήν την πόλη δεν φαίνεται να εγγυώνται τον περιορισμό της καμπύλης μετάδοσης. Επιπλέον, δεν υπάρχει έλλειψη περιπτώσεων ευαισθησίας σε αυτό το ζήτημα, δεδομένου ότι πολλοί φαίνεται ότι δεν θέλουν να ανησυχούν καθόλου για τους περιορισμούς. Τα προγράμματα ειδήσεων τρελαίνονται καθημερινά με ειδήσεις που σχετίζονται με τη φυσιολογική πορεία της ζωής, παρά τις προφυλάξεις που πρέπει να οδηγήσουν σε μείωση της κοινωνικότητας και των συγκεντρώσεων. Επομένως, σε αυτήν την πόλη, αναμένεται ξαφνική προσέγγιση του λεγόμενου τρίτου κύματος.

Η ακίνητη περιουσία πλήττεται ιδιαίτερα, όσον αφορά τα μικρά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Η απουσία χώρων πρασίνου και η μείωση της φορολογίας των ακινήτων, το έκανε πιο ελκυστικό να υπογράφει συμβόλαια πώλησης, σε σύγκριση με τα ενοίκια. Θυμόμαστε επίσης ότι στο Λονδίνο, η «κουλτούρα» της απόκτησης ενός ακινήτου είναι σχεδόν εντελώς απουσία. Επίσης, χάρη στον πολυεθνικό χαρακτήρα που χαρακτηρίζει την πόλη.

Ως εκ τούτου, αναμένεται ισχυρή επιβολή περιορισμών, ήδη σεβαστή, και μείωση του ενδιαφέροντος για την αγορά ακινήτων στο κέντρο της πόλης. Αυτό οφείλεται στο πράσινο φαινόμενο που προκαλείται σε περιόδους κλειδώματος, το οποίο έχει δείξει το ενδιαφέρον για τις πιο φυσικές περιοχές και περιβάλλεται από πράσινο, σε σύγκριση με τους μεγάλους εμπορικούς δρόμους και γενικά τις περιοχές της νυχτερινής ζωής. Η υπόθεση είναι αυτή μιας πραγματικής κούρσας για αντιμετώπιση που ήδη συμβαίνει σε αυτήν την περίοδο. Και σταδιακή μείωση της καμπύλης ενοικίου. Σε αυτήν την περίπτωση, το ερώτημα που πρέπει να κάνετε δεν είναι «πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση», αλλά πόσο καιρό θα διαρκέσει η έκρηξη των πωλήσεων σε βάρος των μισθώσεων. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, πρέπει απλώς να συνεχίσετε να παρακολουθείτε την πύλη μας. Κάθε μέρα θα βρείτε πολλά νέα άρθρα αφιερωμένα στην παγκόσμια ακίνητη περιουσία. Με ιδιαίτερη προσοχή στη δυναμική που συνδέεται με το Covid Emergency!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB