Γίνετε Κύριος ή Κυρία; Με 60 ευρώ μπορείτε!

Ποιος δεν ήθελε να γίνει Άγγλος Λόρδος ή Κυρία και να ζήσει σε ένα υπέροχο κάστρο; Ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία ο Ρομαντισμός, τόσο σε επίπεδο home deco όσο και ως ιστορική εποχή, επιστρέφει στη μόδα. Επίσης συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Bridgerton, ο Ρομαντισμός ξαναβρίσκεται σε ύψος. Αλλά αν σας είπαμε ότι μπορείτε να επιστρέψετε στο παρελθόν, θα το πίστευες; Λοιπόν, στον σημερινό μίνι οδηγό, θέλουμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνετε Σκωτσέζος Λόρδος ή Κυρία. Τι χρειάζεται? Λοιπόν, χρειάζονται μόνο 60 ευρώ! Αν αυτό σας ενδιαφέρει, μείνετε μαζί μας. Επειδή πρόκειται να αποκαλύψουμε πώς μπορείτε να γεμίσετε αυτούς τους ρόλους με μια ελάχιστη επένδυση! Ας αρχίσουμε!
Η πρωτοβουλία, όπως αναμέναμε, έχει μια καρδιά της Σκωτίας. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία Highland Titles πρότεινε έναν ευγενή στόχο (απλώς να παραμείνει στο θέμα των Λόρδων). Να βελτιώσει την προστασία και τη διατήρηση των υπέροχων τοπίων αυτής της γης.

Και γνωρίζετε, η Σκωτία έχει μια πραγματικά αξιοζήλευτη κληρονομιά τοπίου. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται με αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία θα δοθούν σε οντότητες που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα, αλλά και σε οργανισμούς και ενώσεις που δραστηριοποιούνται στον κοινωνικό τομέα. Μια μεγάλη πρόκληση που προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον από τον τοπικό πληθυσμό. Αλλά και ξένο! Αλλά ας δούμε πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτήν τη συγκεκριμένη επιθυμία, αλλά ταυτόχρονα κοινή μεταξύ πολλών. Οι τιμές της γης ξεκινούν από 60 ευρώ για τουλάχιστον ένα "τετραγωνικό πόδι γης". Μονάδα μέτρησης που αντιστοιχεί σε 0,09 τετραγωνικά μέτρα. Δέκα τετραγωνικά μέτρα, από την άλλη πλευρά, κοστίζουν 90 ευρώ.

100 τετραγωνικά μέτρα, 180 ευρώ. Η οργάνωση αυτής της πρωτοβουλίας δηλώνει επίσης ότι, μετά την αγορά της γης, στους ιδιοκτήτες θα εκδοθεί πιστοποιητικό «Laird», Λόρδος ή Κυρία της Glencoe. Όχι μόνο. Επισυνάπτεται σε αυτό το έγγραφο, θα εκχωρηθεί ένας φάκελος που περιέχει ένα έγγραφο με εξατομικευμένη νομική αξία, κατασκευασμένος σε περγαμηνή. Εκτός από έναν χάρτη του δάσους Glencoe με έναν οδηγό για να έχετε πρόσβαση και να επισκέπτεστε τα νέα τους υπάρχοντα.

Μετά από αυτήν την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, δεν υπήρχε έλλειψη εκδηλώσεων που την προώθησαν στο έπακρο. Αλλά το οποίο, εκτός από την άμεση συμμετοχή των νέων γαιοκτημόνων, υποκίνησε και ευαισθητοποιήθηκε στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράξενο αλλά αληθινό, μετά από τα πολυάριθμα αιτήματα για να γίνει Σκωτσέζος Λόρδος ή Κυρία, το ενδιαφέρον (και ο αριθμός) των ξεναγήσεων σε αυτά τα υπέροχα καταπράσινα μέρη έχει επίσης αυξηθεί. Ένα ωραίο εύρημα, το οποίο ελπίζουμε ότι μπορεί να ληφθεί ως παράδειγμα για άλλα μέρη του πολιτισμού και την ανεκτίμητη αξία του τοπίου.

Ο τύπος της Σκωτίας δεν ήταν ο πρώτος τύπος που χρησιμοποιήθηκε με αυτόν τον τρόπο για να αναβιώσει την αγάπη για το πράσινο. Παρόμοιες δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Πορτογαλία για να φέρει τον πληθυσμό να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία στο περιβάλλον και την προστασία του. Ελπίζουμε ότι αυτό το είδος ειδήσεων μπορεί να αυξήσει και να ξυπνήσει την αγάπη για τη φύση σε πολλούς. Θα μπορούσε να είναι μια νέα μορφή πολιτιστικής και τοπικής αναγέννησης;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB