Οι ΗΠΑ και το έξυπνο αποτέλεσμα εργασίας

Κατά την περίοδο της πανδημίας, πολλές συνήθειες έχουν αλλάξει. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν χωρίς δουλειά. Άλλοι, από την άλλη πλευρά, συνέχισαν να εργάζονται με διαφορετικό τρόπο, από το σπίτι. Αν και σε διάφορες πραγματικότητες ο όρος έξυπνη εργασία είχε ήδη χρησιμοποιηθεί από κοινού για κάποιο χρονικό διάστημα, σε άλλες χώρες εισήχθη και υιοθετήθηκε ως modus operandi μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Με την έλευση των εμβολίων, πολλές πραγματικότητες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την έξυπνη εργασία. Άλλοι προτιμούσαν να το διατηρήσουν. Καθώς θεωρείται φθηνότερο, γρηγορότερο και επίσης πιο βολικό τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζομένους. Σήμερα, ωστόσο, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Περιοχή που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα είδος δώρου καλωσορίσματος για να προσελκύσει πολλούς έξυπνους εργαζόμενους. Ο στόχος είναι να κατοικηθούν οι περισσότερες αγροτικές περιοχές και να διατηρηθεί μια ισχυρή και σταθερή οικονομία που συνδέεται στενά με την περιοχή. Γι 'αυτό, αν είστε έτοιμοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε με τη στήλη μας!

Η πρωταγωνιστική περιοχή των σημερινών ειδήσεων είναι η αμερικανική. Στην πραγματικότητα, είναι ευρέως γνωστό ότι ο πληθυσμός των μεσαίων πόλεων και των αγροτικών περιοχών αντιπροσώπευε πάντα ένα σημαντικό πρόβλημα σε εξαιρετικά ανεπτυγμένες χώρες. Στην πραγματικότητα, πολλές πρωτοβουλίες ήταν πάντα ενεργοποιημένες για να επιτρέψουν στους ανθρώπους να μην εγκαταλείψουν αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές, διασφαλίζοντας τον πληθυσμό της ίδιας της περιοχής.

Με την έκρηξη της εξ αποστάσεως εργασίας, οι επιδοτήσεις, οι φορολογικές απαλλαγές και άλλα μέσα για την προσέλκυση του πληθυσμού έχουν αυξηθεί εκθετικά. Αρκεί να πούμε ότι ορισμένοι Αμερικανοί δήμοι προσφέρουν πάνω από 20.000 $ σε δωροκάρτες και κίνητρα. Τον Δεκέμβριο του 2020, μια πύλη δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά που επιτρέπει σε όλες τις τοπικές διοικήσεις να επικοινωνούν μεταξύ τους για να αγκαλιάσουν τις δημοσιονομικές πρωτοβουλίες, με στόχο ακριβώς την προσέλκυση νέων πληθυσμών.

Αλλά ας δούμε πώς η έξυπνη εργασία μπορεί να καταστήσει δυνατή την επίτευξη του στόχου του επαναπροσδιορισμού αυτών των περιοχών και πάνω απ 'όλα πώς μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη στον τομέα των ακινήτων. Η ανάγκη αποφυγής του πληθυσμού, ιδίως στις πιο αγροτικές περιοχές, ήταν η σπίθα που προκάλεσε την έκρηξη πολλών πρωτοβουλιών. Όπως ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, η μετατροπή των εξαιρετικά καθυστερημένων πόλεων σε έξυπνες πόλεις, και πάνω απ 'όλα για τη δημιουργία ελεύθερων συνεργατικών χώρων σε ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι αποφάσισαν να μετακομίσουν σπίτι τον τελευταίο χρόνο, εγκαταλείποντας τις μεγάλες πόλεις για να μετακινηθούν στις γειτονικές περιοχές.

Στα προάστια ή, σε κάθε περίπτωση, σε περιοχές όπου οι τιμές των κατοικιών είναι πολύ πιο προσιτές, όπου μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα εξαιρετικά γαλήνιο και ενθουσιώδες περιβάλλον γύρω από το περιβάλλον. Σκεφτείτε για παράδειγμα τις παράκτιες περιοχές του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης. Σε αυτούς τους τομείς, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, τέσσερα στα 10 άτομα αποφάσισαν να μετεγκατασταθούν χάρη στη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι χωρίς προβλήματα.

Αλλά μην νομίζετε ότι μόνο οι ιδιώτες θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται έξυπνα. Η αγορά γραφείων αλλάζει επίσης, δεδομένου ότι πολλές εταιρείες υποστηρίζουν την ιδέα της μετάβασης σε μικρές πόλεις για να αγκαλιάσουν επίσης μια πιο οικολογικά βιώσιμη εταιρική κουλτούρα!
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό και πολλά άλλα θέματα, μείνετε συντονισμένοι στο Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB