Πρώτο σπίτι στην κάνναβη

Έχουμε ήδη μιλήσει για το πώς τα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν γίνει μια νέα τάση στην αγορά ακινήτων. Αυτό είναι για διάφορους λόγους. Πρώτη πρακτικότητα. Δεύτερον, η δυνατότητα προσαρμογής και διαμόρφωσης των χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες κάποιου. Σε μια περίοδο όπως αυτή που βιώνουμε, δεν υπήρξε έλλειψη νέων αναγκών που εκφράστηκαν και όχι από πιθανούς αγοραστές. Αλλά αυτό που προέκυψε στη διεθνή σκηνή ήταν οι καινοτομίες που εισήχθησαν στον τομέα μας και στον κατασκευαστικό τομέα. Σήμερα, στην πραγματικότητα, σκοπεύουμε να σας αποκαλύψουμε μία από αυτές τις πολύ ιδιαίτερες καινοτομίες που τρελαίνονται στον Ιστό. Αυτά δεν είναι φάρσες, αλλά νέες μέθοδοι κατασκευής που εστιάζονται στην αειφορία. Αλλά όχι μόνο ... αν είστε περίεργοι και ο τίτλος έχει ήδη προβλέψει πόσο καινοτόμο θα είναι αυτό το άρθρο, λοιπόν, μπορούμε να ξεκινήσουμε!

Όπως φαίνεται από τον τίτλο του άρθρου μας, η καινοτομία βρίσκεται στο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή νέων προκατασκευασμένων κατασκευών: κάνναβη! Δεν γνωρίζουν όλοι ότι στην αρχαιότητα η κάνναβη χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή κτιρίων. Όχι μόνο. Ακόμα πιο πρόσφατα, αυτό το υλικό έχει αξιοποιηθεί για την κατασκευή τμημάτων από πάνελ ή τούβλα. Αλλά από την Ολλανδία έρχεται μια νέα χρήση. Η εταιρεία Dun Agro δημιούργησε για πρώτη φορά ένα προκατασκευασμένο σπίτι εξ ολοκλήρου σε κάνναβη. Ένα αξιοσημείωτο σημείο καμπής που φαίνεται να είναι η αρχή μιας νέας εποχής στον κατασκευαστικό τομέα. Και ακίνητα.

Αλλά ας πάμε στη σειρά και προσπαθήστε να καταλάβετε πώς μπορείτε να χτίσετε ένα σπίτι στην κάνναβη. Πρώτα απ 'όλα, ας ξεκινήσουμε με το ίδιο το υλικό. Η κάνναβη είναι μια ποικιλία κάνναβης που χρησιμοποιείται ήδη για την κατασκευή άλλων προϊόντων, όπως υφάσματα, τρόφιμα και βιοκαύσιμα. Δεν περιέχει THC, επομένως, δεν έχει ψυχοδραστικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με τσιμέντο, παραμένει στερεό μετά από τρεις μήνες ξήρανσης. Αυτή ήταν στην πραγματικότητα η χρονική περίοδος που απαιτείται για να επιτραπεί η κατασκευή που κατασκευάστηκε στην Ολλανδία να σταθεροποιηθεί από κάθε άποψη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το εν λόγω σπίτι μεταφέρθηκε στη συνέχεια και φυτεύτηκε σε εντελώς διαφορετικό μέρος από εκείνο της κατασκευής. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που μπορεί να αντιπροσωπεύσει μια ριζική αλλαγή στον τομέα μας. Αυτή η διαδικασία στην πραγματικότητα μπορεί να επαναληφθεί και μπορεί να επιτρέψει, σε σύγκριση με τις πιο παραδοσιακές λύσεις στέγασης, τη μείωση του κόστους παραγωγής. Προφανώς το δυναμικό αυτού του νέου τύπου κατασκευής δεν σταματά εκεί.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη την οικολογική πλευρά, οι κατασκευές κάνναβης προέρχονται από την κατανάλωση ενός ελάχιστου μέρους υλικών, σε σύγκριση με εκείνα που χρησιμοποιούνται γενικά. Επιπλέον, η ίδια η κάνναβη μπορεί να απορροφήσει CO2 κατά τη διαδικασία ξήρανσης. Εξασφαλίζοντας έτσι ευεργετική επίδραση στο περιβάλλον. Θυμόμαστε επίσης τη μεγάλη χωρητικότητα θερμικής και ακουστικής μόνωσης.
Μια πραγματική επανάσταση, η οποία σίγουρα θα επηρεάσει θετικά ολόκληρο το παγκόσμιο ακίνητο. Αλλά εμείς στο Realigro σίγουρα δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για τον κλάδο μας καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά πάντα έτοιμοι να καλωσορίσουμε τις ειδήσεις, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές με αυτόν που βιώνουμε!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB