Μαδρίτη δίπλα σε νέους επενδυτές

Η Μαδρίτη είναι αναμφίβολα μια από τις νεότερες και νεότερες πραγματικότητες στην Ισπανία. Θαυμάσιο από όλες τις απόψεις, ωστόσο, επηρεάστηκε σοβαρά από την πανδημία έκτακτης ανάγκης. Τόσο πολύ, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και δυστυχώς ακόμη και κατά την τελευταία περίοδο, εμφανίστηκε πάντα στην πρώτη θέση για το καταρρέον σύστημα υγείας του. Αν και αυτή είναι μια θλιβερή σελίδα στη διεθνή ιστορία, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης παρόλα αυτά έχει προκαλέσει σημαντικές πρωτοβουλίες. Σε πολλούς τομείς. Σε πολλές χώρες, για παράδειγμα, η λεγόμενη «έξυπνη εργασία» έχει περάσει από μια στιγμιαία καινοτομία σε ένα πραγματικό έθιμο. Μια παρόμοια διαδικασία είναι αυτή που σχετίζεται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αλλά στη σημερινή στήλη, θα αναλύσουμε μια ακόμη ενέργεια, αυτή τη φορά από την κυβέρνηση, με στόχο να βοηθήσουμε τους επενδυτές. Ειδικότερα, οι νέοι επενδυτές που αποφασίζουν να εισέλθουν στην αγορά ακινήτων της Μαδρίτης. Έτσι, αν και εσείς ενδιαφέρεστε για αυτό το θέμα, ή αν απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορούμε να ξεκινήσουμε αμέσως!

Υποθέτουμε ότι η Μαδρίτη και η Ισπανία γενικά αντιπροσωπεύουν τον πιο επιθυμητό προορισμό για πολλούς φοιτητές του Erasmus, οι οποίοι αποφασίζουν να περάσουν μια περίοδο σπουδών στο εξωτερικό. Ειδικά η Μαδρίτη, που είναι μια κομψή αλλά και οικονομική πραγματικότητα, καλωσορίζει χιλιάδες πιθανούς μαθητές κάθε χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, κατά τη διάρκεια της έλλειψης προειδοποιήσεων σχετικά με την κατάσταση πανδημίας, πολλοί αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Ακόμα άλλοι αποφάσισαν να μείνουν σε αυτήν την πόλη, ελπίζοντας να είναι σε θέση να αναλάβουν τα απροσδόκητα έξοδα που σχετίζονται με την πανδημία. Λοιπόν, μετά από μια αρχική φάση αναταραχής, στις αρχές του 2021, η Μαδρίτη αποφάσισε να αλλάξει μουσική. Να γυρίζει και να προστατεύει από κάθε άποψη τα παιδιά, τους Ισπανούς και τους ξένους. Η δημοτική κοινωνία της Μαδρίτης ξεκίνησε στην πραγματικότητα ένα νέο σχέδιο που βασίζεται στην υποστήριξη των νέων στην πληρωμή του ενοικίου. Αναλυτικά, απευθύνεται στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 18 και 35 ετών που έχουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο ή ίσο με 37.300 ευρώ.

Ο στόχος είναι να διευκολυνθεί αυτό το κομμάτι του πληθυσμού για να αποφευχθεί να χαθεί σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που περνάμε. Σε νομισματικό επίπεδο, η προαναφερθείσα εταιρεία θα καταβάλει την προκαταβολή ενοικίου για όλα τα παιδιά που, εγκαταλείποντας την οικογενειακή στέγη, ετοιμάζονται να δημιουργήσουν έναν νέο ανεξάρτητο πυρήνα. Προφανώς, υπάρχει ένα όριο: η κατάθεση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1.100 ευρώ. Λοιπόν, πόσο θα κοστίσει ο ενοικιαστής για να διατηρήσει το νέο σπίτι; Η ίδια αρχική άτοκη τιμή, που θα επιστραφεί εντός του επόμενου έτους. Μια αξιοσημείωτη προσπάθεια, αυτή του Empresa Municipal de la Vivienda y Suelo de Madrid, που φαίνεται να λειτουργεί πραγματικά!

Οι δικαιούχοι είναι σήμερα πάνω από 700.000. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η πολύτιμη βοήθεια θα επιτρέψει σε πολλά παιδιά να μην εγκαταλείψουν το όνειρό τους. Να είσαι ανεξάρτητος από την οικογένεια κάποιου. Ελπίζεται ότι θα είναι η πρώτη από αμέτρητες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της πανδημικής έκτακτης ανάγκης σε άλλα μέτωπα. Προφανώς, στο Realigro, θεωρήσαμε σκόπιμο να το αναφέρουμε, απλώς για να δώσουμε μια λάμψη ελπίδας σε όλους τους αναγνώστες μας που, σε αυτήν την περίοδο, έχουν βρεθεί λίγο μπερδεμένοι. Καλή τύχη, Μαδρίτη!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB