Ρεκόρ Λονδίνο: το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο

Όπως γνωρίζετε στο Realigro, θέλουμε πάντα να σας κάνουμε μια προεπισκόπηση των τελευταίων ειδήσεων που σχετίζονται με την παγκόσμια ακίνητη περιουσία. Σήμερα θα επικεντρωθούμε ιδιαίτερα σε ένα νέο ρεκόρ: αυτό που αφορά το ψηλότερο αρθρωτό κτίριο στον κόσμο με 500 διαμερίσματα και ύψος 135 μ. Αυτό το κτίριο εδρεύει στην αγγλική πρωτεύουσα. Ας μην χαθούμε όμως στο chat! Αν είστε κι εσείς εδώ για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την πολύ ειδική είδηση, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις επόμενες γραμμές! Μαζί με εμάς στη Realigro, πρόκειται να πάτε ένα ταξίδι που σπάει τα ρεκόρ στην Αγγλία!

Υποθέτουμε ότι η μόδα των προκατασκευασμένων σπιτιών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Μάλιστα, ξεκινήσαμε στην αρχή, με μίνι προκατασκευασμένα σπίτια. Θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες καταλαμβάνοντας λίγο χώρο. Ο σωστός συμβιβασμός μεταξύ ευκολίας και προσβασιμότητας ως προς την τιμή. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να επιλέξουν προκατασκευασμένα σπίτια.

Και όπως κάθε μόδα, επιτέλους έχει φτάσει σε πολύ υψηλότερα επίπεδα. Η αρχιτεκτονική εταιρεία HTA Design δημιούργησε αυτό το πραγματικά φανταστικό και πρωτόγνωρο έργο. Το κτίριο είχε ήδη ολοκληρωθεί τον περασμένο Μάιο και είχε το παρατσούκλι Ten Degrees. Εκτός από τις στρατόσφαιρες διαστάσεις του, αυτό το ακίνητο τοποθέτησε αμέσως 546 διαμερίσματα στην αγορά ενοικίασης. Αλλά όχι μόνο. Για να γίνει αυτό το απίστευτο κτίριο μοναδικό, υπάρχει επίσης η παρουσία μιας γκαλερί τέχνης και ενός καφέ μέσα σε δύο πύργους. Τα τελευταία έχουν επέκταση 38 και 44 ορόφων.

Σίγουρα δεν μιλάμε για ένα μικρό έργο. Πού βρίσκεται όμως το κτίριο;

Για όσους θέλουν να το δουν με τα μάτια τους, θα πρέπει να πάνε κοντά στο σταθμό East Croydon. Η επιλογή της τοποθεσίας είναι επίσης πολύ σημαντική, καθώς, χάρη σε αυτό το νέο μαργαριτάρι των αρθρωτών ακινήτων, αυτή η περιοχή μετονομάστηκε σε "πολιτιστική περιοχή".
Για την κατασκευή του κτιρίου εφαρμόστηκαν διαφορετικοί τύποι τεχνικών και τεχνολογιών. Όπως η εικονική πραγματικότητα και η τρισδιάστατη εκτύπωση για τα διάφορα πρωτότυπα που προορίζονται για τη γωνιακή πρόσοψη.
Πόσο καιρό χρειάστηκε όμως για να τελειώσουν όλα; Λοιπόν, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, θα εκπλαγείτε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι χρειάστηκαν μόνο 39 μήνες!
Εν ολίγοις, ένας δίσκος μετά από δίσκο, που έκανε ολόκληρο το έργο πραγματικά απίστευτο.

Επιπλέον, κάθε όροφος κατοικίας, εκτός από τη φιλοξενία των διαφόρων χώρων διαβίωσης, έχει άμεσες συνδέσεις με χώρους κατοικίας, γυμναστήρια, κοινωνικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, συνεργατικοί χώροι! Όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται, επικρατούν οι μεταλλικές κατασκευές για τα μπαλκόνια και η τερακότα για τα διακοσμητικά. Αλλά σε γενικές γραμμές, διατηρείται μια μινιμαλιστική εμφάνιση, που διακρίνεται από διάφορα πάνελ που δημιουργούν εφέ ζιγκ-ζαγκ.

Είμαστε σίγουροι ότι αφού διαβάσετε αυτήν τη στήλη, θέλετε να επισκεφθείτε αυτό το θεαματικό αποτέλεσμα ακινήτων και σχεδιασμού. Αλλά αν είστε επίσης περίεργοι να μάθετε περισσότερα για αυτό και πολλές άλλες ειδήσεις που κυριαρχούν στον τομέα των ακινήτων, μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι. Πάντα εδώ, πάντα στο Realigro!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB