Το prefab στο Amazon πωλείται σαν ζεστά κέικ!

Έχουμε τονίσει συχνά πώς οι προκατασκευασμένες κατασκευές είναι εξαιρετικά ευέλικτες, καθώς και φθηνότερες από τις παραδοσιακές. Λοιπόν, σε μια περίοδο κατά την οποία προσπαθούμε να κυνηγήσουμε τις μόδες σε μέτριες τιμές, χωρίς να παραμελούμε το προσωπικό γούστο, δεν προκαλεί έκπληξη το πώς η ακίνητη περιουσία εξελίσσεται με υψηλή ταχύτητα. Μέχρι να γίνεις μέλος ενός διεθνούς καναλιού, που εκπροσωπείται από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς εμπορικούς γίγαντες: Amazon. Η σημερινή στήλη, όπως φαίνεται από τον τίτλο, θα αναλύσει λεπτομερώς ένα φαινόμενο που, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν προορίζεται να παραμείνει μια μεμονωμένη υπόθεση, αλλά να γίνει το μέλλον των ακινήτων. Έτσι, εάν είστε περίεργοι και θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορούμε να ξεκινήσουμε με τη σημερινή στήλη!

Το προκατασκευασμένο κτίριο εξαντλήθηκε στο Amazon σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε πολύ χαμηλή τιμή: μόνο 8.000 €. Η κατασκευαστική εταιρεία, αποφασιστικά ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα, διαβεβαίωσε τους πιθανούς αγοραστές, δηλώνοντας ότι παρόλο που τα διαθέσιμα αποθέματα της δομής που έχουν εξαντληθεί, εργάζεται για την κυκλοφορία νέων μοντέλων στην ψηφιακή αγορά.

Αλλά ας δούμε από τι αποτελείται το prefab house που έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία.
Υποθέτουμε ότι είναι μια έκταση 17 τετραγωνικών μέτρων και ότι μπορεί να συναρμολογηθεί σε μόλις δύο ημέρες. Χωρίζεται σε διαφορετικά περιβάλλοντα και χώρους, όπως:

- δύο υπνοδωμάτια
- Μια κουζίνα
- Ενα λουτρό

Η ισχύς αυτής της δομής δίνεται από τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου συνδυασμού χώρων και πάνω απ 'όλα πού να το τοποθετήσετε. Μπορούμε να το ορίσουμε εξαιρετικά ευπροσάρμοστο, λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά αλλά και για τη δυνατότητα εισαγωγής του σε οποιοδήποτε φυσικό χώρο στη διάθεσή σας. Σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που αφορά ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό, είναι πρωταρχικής σημασίας η ανάγκη να υπάρχουν μεγάλοι χώροι και να διατηρείται η επαφή με τη φύση. Λόγος γιατί, αυτή η δομή προσφέρεται πολύ καλά σε αυτές τις ανάγκες. Στην πραγματικότητα, πολλοί αποφάσισαν να επιλέξουν αυτό το προκατασκευασμένο κτίριο να έχει μια πιο πράσινη και πιο πράσινη εναλλακτική λύση. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το σπίτι έχει σκανδιναβικό στιλ το οποίο, εκτός από το ότι είναι πολύ μοντέρνο, είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Το πρόθεμα παραδίδεται στην πραγματικότητα στον πελάτη σε φυσικό χρώμα (ολόκληρη η κατασκευή ήταν από μασίφ ξύλο). Αυτό επιτρέπει στον αγοραστή να αλλάξει το χρώμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο της ακίνητης περιουσίας, αν θεωρείτε ότι υπάρχει παρόμοιο prefab στο Amazon.

Εάν και εσείς αναρωτιέστε εάν αυτός ο τύπος προκατασκευασμένου σπιτιού είναι κατάλληλος για τον χώρο που έχετε, εδώ είναι ένα μικρό μνημόνιο. Τα προκατασκευασμένα σπίτια συνήθως τοποθετούνται σε γρασίδι ή έδαφος, αν και συνιστάται τσιμεντοκονία για πρόσθετη σταθερότητα. Μόλις διατεθεί ένα αρκετά επίπεδο έδαφος, δεν θα χρειαστεί περαιτέρω τροποποιήσεις. Ωστόσο, συνιστάται να ανυψώσετε τους τοίχους και τα δάπεδα κατά μερικά εκατοστά, για να αποφύγετε την άμεση επαφή τόσο με το έδαφος όσο και με την υγρασία του.

Και θα θέλατε ποτέ να αγοράσετε ένα προκατασκευασμένο σπίτι στο Amazon;

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB