Η εποχή της πολυ-οικογένειας

Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν δύσκολο να βρεις ετικέτες για να περιγράψεις τις διάφορες κοινωνικές κατηγορίες ή μόδες. Πήγαμε από '' γενιά x '' '' γενιά z '', οι Millennials γεννήθηκαν, το '' rustial '' εγκαινιάστηκε στο home deco. Όχι μόνο. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε επ 'αόριστον, αλλά αυτό αρκεί για να κατανοήσουμε πόσο κρίσιμα είναι τα τμήματα της αγοράς σήμερα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πρωταρχικής σημασίας, δεδομένης της κρίσιμης περιόδου που βιώνουμε, η οποία οδηγεί τις διάφορες κοινωνικές ομάδες να εξελιχθούν όσον αφορά τις ανάγκες και τις συνήθειες. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να μπορούμε να προβλέψουμε ποιες θα είναι οι νέες τάσεις και ποιες κατηγορίες θα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία στις επιλογές της αγοράς. Γι 'αυτό εμείς στο Realigro αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις προβλέψεις μας για ακίνητα. Το ερώτημα που αναρωτηθήκαμε ήταν το εξής: ποια θα είναι η κατηγορία που θα κυριαρχήσει στην αγορά ακινήτων μετά την πανδημία έκτακτης ανάγκης.

Η απάντηση ήταν απλή και διαισθητική. «Η πολυ-οικογένεια». Με αυτόν τον όρο, αναφερόμαστε όχι μόνο σε μια αγορά-στόχο, που εκπροσωπείται από πιθανούς αγοραστές που θα εμφανιστούν στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, εξετάζεται επίσης ο τύπος ακινήτου που θα ενοποιηθεί τους επόμενους μήνες. Έτσι, αν είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα και να μάθετε πώς αυτό το τμήμα θα κυριαρχήσει στη διεθνή αγορά ακινήτων ... καλά, είστε στο σωστό μέρος. Έχουμε δημιουργήσει μια μίνι ενότητα με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από τα κύρια διεθνή κέντρα στατιστικών. Μπορούμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!
Πριν φύγουμε, ας καθορίσουμε τι σημαίνει ο όρος «πολυ-οικογένεια».

Με την πολυ-οικογένεια εννοούμε συγκροτήματα ακινήτων που ομαδοποιούν πολλά σπίτια κάτω από την ίδια στέγη. Αναγνωρίζονται ευκολότερα με τους όρους duplex ή triplex. Όταν υπάρχουν περισσότερα από τέσσερα σπίτια, ονομάζεται πολυ-οικογένεια από κάθε άποψη. Ενώ αυτός ο όρος μπορεί να φαίνεται νέος σε ορισμένες χώρες, για άλλες έχει ενοποιηθεί ευρέως εδώ και χρόνια. Ειδικά σε νεότερες χώρες όπου δεν υπάρχει κουλτούρα ιδιοκτησίας σπιτιού, αλλά επικρατούν τα ενοίκια. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να προσδιορίσουμε πού θα προσδιοριστεί περαιτέρω αυτή η νέα τάση στην Ευρώπη.
Στη Δανία, το μερίδιο των επενδύσεων σε αυτόν τον τομέα ήταν πραγματικά αξιοσημείωτο. Τόσο πολύ ώστε αυτό το έθνος κατατάσσεται πρώτο στην Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για 53 ποσοστιαίες μονάδες. Οι Κάτω Χώρες επίσης δεν έμειναν πίσω με το σκορ της: 39%, Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό στους 4 πρώτους είναι η Ισπανία με 29% και η Σουηδία (28%). Αλλά αν αυτά ήταν τα ποσοστά που υποτίθεται ότι θα αυξηθούν περαιτέρω τους επόμενους μήνες, υπήρχε ένα έθνος που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες. Ένα έθνος που μάλλον προορίζεται να φτάσει στην πρώτη θέση στην κατάταξη. Η Γερμανία, η οποία αυτόνομα, στα στατιστικά ενημερωτικά δελτία, θα μπορεί να φτάσει το 60% τους επόμενους μήνες.

Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που υποδηλώνει δύο ανάγκες: το πρώτο, το να επιτρέπεται στους ανθρώπους να κοινωνικοποιηθούν, το δεύτερο, το να επιλέγουν λιγότερο ακριβά, αλλά σίγουρα πιο ευέλικτα καταλύματα (οι περισσότερες από τις πραγματικότητες της πολυ-οικογένειας προβλέπουν μισθώσεις).
Περιμένοντας να μάθετε περισσότερα, σας προσκαλούμε να μείνετε ενημερωμένοι στην πύλη μας!

Αναζήτηση στο Realigro

 

    λογαριασμός Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Προτιμήσεις

      Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

      Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
    BB